Огірок Американський стандарт.
Улюбленець городників, стара реліквія для високих урожаїв темно-зелених коротких cukes з твердою основою, цей сорт був створений насамперед для засолювання. Огірки з тонкою шкірою, блокові, рівні з красиво закругленими конусами, крупно горбисті з чорними шипами в американському стилі. М'якуш хрумкий і дуже сприйнятливий до засолювальних спецій. Відмінно підходить для будь-якого засолочного рецепту, чи то солодкий чи гострий з кропом. Можуть бути зібрані у розмірах від 4 до 12 см, залежно від потреб засолювання. Огірочки чудові у всіх розмірах. Цей надійний середньоранній сорт (45-47 днів) дає такі рясні та постійні врожаї, що їх потрібно збирати кожні два дні. Надзвичайно солодкий, приємний і смачний, коли його їдять у свіжому вигляді, дуже ароматний та не гіркий, навіть при вирощуванні на прямому сонці. Був покращений у 1950-х роках для надання йому стійкості до хвороб. Витривав до знижених температур та їх перепадів, холодних ночей та сильних вітрів.
Характеристики
упаковка 20 штук
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Огірок |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Середньостигла |
Насіння в упаковці | 20 шт. |
Розмір плоду, см | 6-12 |
Термін вегетації, днів | 45-47 |
Умови поливу | Часто, Помірно |
Тип запилення | Самозапильний |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |
Форма коренеплоду | Цилиндирческа |
Термін дозрівання | Середньоранній |