10 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Суниця Міньонетка, 0,03 г.
Опис
Старовинний французький сорт, найсмачніший із червоних альпійських суниць. Його двосантиметрові фрукти конічної форми мають особливий яскравий аромат і смак. Ранній ремонтантний сорт, що плодоносить з травня до перших заморозків.
Ці суниці були вперше виявлені близько 400 років тому у низьких Альпах. На відміну від дикої суниці, яка плодоносить лише навесні, альпійська дає ягоди з липня та до морозів. Перші, альпійські сорти, отримані внаслідок тривалих відборів, називалися Bush Alpine (Буш Альпійські) або Gaillon (Гайлон). У Європі досягли великих успіхів у вирощуванні суниці ще до 18-го століття, і нові сорти, при вирощуванні у правильних умовах, неймовірно продуктивні та вирощуються, як комерційні.
Як вирощувати
- Насіння необхідно замочити перед посівом. Якщо воно не було заморожено протягом 3-4 тижнів, проростання може зайняти до 30 днів.
- Для хорошого дренажу використовуйте торф'яну суміш pH 6,5-6,8.
- Насіння суниці потребують світла, щоб прорости. Не закривайте насіння.
- Завжди тримайте вологими посіви, злегка поливаючи, щоб не змити насіння.
- Ідеальна температура 60-75 °F, 18 °C і багато світла.
- Посів - середина лютого до початку березня для плодоношення цього ж року, при посіві з ранньої весни до кінця літа, рослина плодоносить на наступний рік.
- Суниця любить напівтінь.
Характеристика:
упаковка 0,03 грама
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Суниця |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |