12 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Суниця Солодкі серця (суміш), 0,03 г.
Опис
Ці маленькі альпійські ягоди пропонують суміш унікальних ароматів, яких немає у стандартній червоній полуниці. Повністю стиглі ягоди легко знімаються зі стебел. Ремонтантні та продуктивні, вони дають за кількістю плодів те, чого їм не вистачає за розміром.
Ці суниці були вперше виявлені близько 400 років тому у низьких Альпах. На відміну від дикої суниці, яка плодоносить лише навесні, альпійська дає ягоди з липня та до морозів. Перші, альпійські сорти, отримані внаслідок тривалих відборів, називалися Bush Alpine (Буш Альпійські) чи Gaillon (Гайлон). У Європі досягли великих успіхів у вирощуванні суниці ще до 18-го століття, і нові сорти, при вирощуванні у правильних умовах, неймовірно продуктивні та вирощуються, як комерційні.
Як вирощувати
- Насіння необхідно замочити перед посівом. Якщо воно не було заморожено протягом 3-4 тижнів, проростання може зайняти до 30 днів.
- Для хорошого дренажу використовуйте торф'яну суміш pH 6,5-6,8.
- Насіння суниці потребують світла, щоб прорости. Не закривайте насіння.
- Завжди тримайте вологими посіви, злегка поливаючи, щоб не змити насіння.
- Ідеальна температура 60-75 °F, 18 °C і багато світла.
- Посів - середина лютого до початку березня для плодоношення цього ж року, при посіві з ранньої весни до кінця літа, рослина плодоносить на наступний рік.
- Суниця любить напівтінь.
Характеристика:
упаковка 0,03 грама
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Суниця |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |