Цибулю Білий з Ребулону
Вишукана озима цибуля родом з півдня Франції з прозорим білим забарвленням та ніжним солодким смаком. Круглі, великі цибулини (до 200 г) збирають як середньоранні при озимій культурі (на півдні України) для безпосереднього вживання свіжої цибулі. Хрусткість та ідеальний, ніжний смак їхньої м'якоті з характерним, апетитним ароматом додасть додаткові нотки кожному салату. Його використовують у бутербродах та гарячих стравах: шашликах та рагу. Тримається близько двох місяців. Посіяний пізно навесні, збирається молодим і зеленим, його називають цибулею в пучку la cebette (кебет) і їдять у омлетах та салатах. У районах з морозними зимами цей сорт сіють з ранньої весни до початку літа, збираючи гладку, білу ароматну цибулю з серпня до кінця вересня.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Цибуля |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Середньостигла |
Насіння в упаковці | 300 шт. |
Користувальницькі характеристики | |
Колір плоду | білий |