Редис Палаючий вогонь, 300шт.
Традиційний сорт з Південної Франції. Французький редис для сніданку Палаючий вогонь був вперше представлений в 1879 році і швидко став популярним ринкових редисом Парижа. Хоча це редис самого раннього весняного асортименту, його можна вирощувати круглий рік. У спекотні літні місяці слід дбати про те, щоб збирати редис, як тільки він дозріє, щоб він не став гірким і волокнистим. Швидко зростає і, як правило, готовий до прибирання за 20-25 днів. Палаючий вогонь має пальчикову циліндричну форму близько 8 см в довжину. Відомий своєю яскравою червоною забарвленням, яка закінчується яскраво-білої на кінчику. У нього їстівна листова зелень. Французький редис для сніданку дуже хрусткий і пропонує злегка пряний аромат. Тонкий перцевої смак добре поєднується з солодким кремом, олією і сіллю. Зелень може піти прямо в салати, або доданої до супів або паст. Цей редис добре поєднується з blue і фета сирами, а також з лимонним соком і свіжими травами. Зберігати редис в холодильнику і використати протягом одного тижня.
Характеристики:
упаковка 300 штук
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Редис |
Насіння в упаковці | 300 шт. |
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Червоний |
Група стиглості | Ранньостигла |