8 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Крес салат Перець Крес
Родом із Близького Сходу, цей пікантний і гострий перцевий крес має той самий пекучий смак, що й крес-салат. У Європі здавна комерційні вирощують цю рослину як пряну трави, як альтернативу дорогим різновидам перців. Ця рослина їстівна у формі паростків, молодого листя або висушеного насіння, як гостра приправа. Це соковите пікантне листя доступне цілий рік, але піки їхнього сезону починаються ранньою весною, закінчуючи до кінця осені (у цей період рослини найбільш продуктивні) і триває все літо (найкраще в умовах вологої півтоні). У зимово-весняний період він легко вирощується на підвіконні. Насіння густо сіє в неглибоку ємність, злегка покриваючи ґрунтом, або висіває на вологу тканину. Вже через два тижні перший урожай зелені починають зрізати. У міру потреби насіння підсвічують знову. Ще швидше отримати проростки, посіявши насіння на вологу марлю і за 3-4 дні вони готові для салатів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Культура | Салат |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |