15 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Цибуля Кіото кудзе Негі
Зелена цибуля має довгу історію в Японії. Він був вирощений з періоду Едо (1603-1868), і називається Kujo negi, тому що вирощується в Kujo, південній частині Кіото. Цей багатолистий зелений лук є одним з Куо Yasai, або традиційних овочів в районі Кіото. Він м'який та соковитий, з дещо солодким ароматом, який добре поєднується з багатьма стравами. Один із найкращих японських сортів, не найбільший, але й не маленький. Ніжне листя росте до висоти 60 см, змінюючи колір від білого до світло-зеленого, а потім синьо-зеленого на кінчиках. Багатостебельний сорт, який добре ділиться. Зелене листя добре переносить зиму. Починають збирати через 50 днів після сходу. Вирощується в однорічній чи багаторічній культурі.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Середньостигла |
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Насіння в упаковці | 300 шт. |
Колір плоду | Білий |