Перець Божоле
Цей місцевий сорт перцю успішно вирощується в Божоле, провінції Бургундія, вже понад століття. Урожайний, середньоранний перець, технічна стиглість настає через 100-110 днів, а біологічна — на 120-130 день післяходів. Кущ детермінантний, штамбовий, компактний, заввишки до 50 см. Плоди середнього розміру, чотиригранні, кубічної форми, слабобристі, тонкошкірі. Їхня довжина приблизно 10 см, а діаметр приблизно 8 см, товщина перикарпія 5 мм. Вага 140-180 г. Созровають від світло-зеленого до яскраво-червоного кольору. Це міцний вуличний сорт, але він так само непогано росте в теплиці.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Середньорання |
Колір плоду | Червоний |
Насіння в упаковці | 30 шт. |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |