Перець Шоколадний торт
Новий сорт великого солодкого перцю у формі квадратного дзвони. Величні розміри і товсті стінки з великою кількістю м'якоті роблять його ідеальним для начинки. Особливість цього перцю полягає в красі забарвлення і незвичайному дозріванні від смарагдово-зеленого до темно-фіолетового, що переходить в насичений шоколадно-коричневий. У своїй повній ботанічної зрілості він стає темно-червоним. Формує кубовидний плоди розміром 4 на 4 дюйми (10 на 10 см) з прекрасною солодким ароматом, що досягають ваги 250 р. Стінки товщиною близько 5 мм з красивою шоколадно-червоною м'якоттю. Навіть будучи зібраним зеленим, цей перець такої ж м'ясистий, солодкий, смачний, ароматний, як і багато інші повністю стиглі перці. Висота рослин близько 1,5 фути (50 см). Це найбільш ранній «шоколадний» сорт, створений в Північній Кароліні, США. Атлантичне гірське походження, надає рослинам холодостійкість (вони особливо терпимі до прохолодним ночами), посухостійкість та стійкість до захворювань. Починає дозрівати через 75 днів після висадки розсади.