12 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Перець Антомі Румунський
Цей перець названий на честь Яна Антохи, що гастролює циркового акробата, що втік у США. Після відвідування своєї сім'ї в Румунії вперше через 8 років, 1991 року він привів насіння цього старовинного перцю назад до Америки, скляч за кулінарії своєї сім'ї, і звідти цей сорт потрапив у багато країн. Перець має конічну форму, його колір змінюється від кремово-жовтого (55 днів) до жовтогарячого та червоного у разі повного дозрівання, через 75 днів після пересадки. Його довжина приблизно 4 дюйми (10 см) і ширина 2,2 (5,5 см). Румунський солодкий перець Antohi являє собою загострені стручки з однією точкою на кінці. У нього гладка, пружна та блискуча шкірка, під якою — товста, хрустка та соковита м'якоть з м'яким, солодким і злегка фруктовим смаком. У Румунії ці перці смажать на розпеченій сковороді, щоб відчути їх солодкий, повний аромат. Це дійсно дуже солодкий перець, що ідеально підходить для смаження. Він також чудовий у фаршируванні.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Середньостигла |
Колір плоду | Жовтий |
Насіння в упаковці | 30 шт. |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |