12 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Перець Джузеппе Нардіелло
Цей знаменитий, солодкий італійський перець був закріплений у США 1887 року Джузеппе Нардіелло, емігрантом із Базилікати, півдня Італії. Надійний і смачний, визнаний найсолодшим перцем, але зовні схожим на каєнський перець, його звичайна доля — сушіння та смаження, він так само чудовий свіжим і в салатах, у тонкому « ковбасному» фаршируванні. Він дає плоди завдовжки до 8 дюймів (20 см) і вагою до 250 г. вважається найкращим із перців для смаження, оскільки його фруктовий цукровий смак стає ідеально вершковим і м'яким під час смаження. Не дивно, що цей сорт вирощують і легалували з покоління в покоління. Перці вигнуті вгорі та часто скручуються, їх довгі стручки дозрівають від зеленого до красивого глянсового, яскраво-червоного кольору. Енергійні рослини виростають від 20 до 28 дюймів (від 50 до 70 см) заввишки, із сильним центральним міцним стебелом, який тримає дозрілі плоди все літо. 75 днів від висадки.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Ранньостигла |
Маса плоду | 250 г |
Колір плоду | Червоний |
Насіння в упаковці | 30 шт. |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |