12 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Перець Айварски
Старовинний, дійсно видатний перець зі східної частини Північної Церкви. Ці традиційні перці неймовірно ароматні та смачні, коли вони смажаться на грилі, то всі в окрузі відчувають їхній запах! Широко-клиноподібні стручки завдовжки 6-7 дюймів (15-17 см) з товстою м'якоттю обсмажуються на плоских металевих плитах, легко очищаються від шкірки, а потім подрібнюються в культове для цього краї страва, що називається айвар, яке їдять намащеним на хліб, з бузком, місцевим сиром, схожим на фета. Практично в кожному сільському будинку є запаси айвара для зимового харчування. Осінню македонці стікаються на ринки в долинах на сході країни, щоб купити відра найкращого ароматного смаженого перцю з місцевих сіл. Компактні рослини можуть досягати висоти 2 фути (60 см), починають плодоносити через 65 днів від пересадки.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Ранньостигла |
Колір плоду | Червоний |
Насіння в упаковці | 30 шт. |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |