18 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Перець Урфа Бібер
Урфа Бібер, також званий перцем Ізот, походить з південного регіону Туреччини під назвою Урфа Слово «бібер» означає перець. На смак він схожий на родзинки сорту Алеппо, але має більш шоколадно-пряний відтінок. У міру того, як Ви їсте його більше, він стає гарячішим. Перці великі та можуть досягати понад 8 дюймів (20 см) завдовжки, нагадуючи довгий болгарський перець. Його використовують для приправи місцевих страв, особливо кебабів із баранини. Він також дуже смачний фарширований або смажений. Рослини можуть вирости до 3 футів заввишки (90 см). Перці дозрівають від зеленого до темно-червоного кольору, досягаючи довжини 15 см і діаметра в 4 см. Злегка гострий перець чилі анахеймського типу, його можна збирати зеленим, щоб отримати солодкий перець. Чудовий перець для гриля. Чудовий смак для їжі у свіжому вигляді, фаршированим або смаженим. Ідеально підходить для сушіння. Його традиційно вішають на вулиці у формі гірлянд. Коли перець висохне, його зазвичай подрібнюють на порошок, який має м'який і чудовий аромат. Добре росте в прохолодному кліматі. Дає урожай через 55-65 днів після пересадки. Це ранній сорт із дуже гарною врожайністю.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Перець |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Колір плоду | Червоний |
Насіння в упаковці | 20 шт. |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |