Спеціальна морква сортотипу Кінтокі, яку традиційно їдять на Новий Рік у Японії, часто вирізуючи у формі квітки сакури, щоб збільшити родючість наступного року. Японська морква з кавуново-червоною шкірою та солодкою рожевою м'якоттю, яка добре зберігає колір після приготування. У неї більш солодкий смак, ніж у апельсинової моркви, завдяки більшій цукристій серцевині та високому вмісту лікопіну – корисного антиоксиданту, який надає помідорам червоного кольору. Блискуча, солодка шовковиста морква має виняткову текстуру і карамельний смак. Стройне коріння виростає до 10-12 дюймів (25-30 см) в довжину. Прекрасний гібрид для пізнього літа, осені та зимового зберігання, його яскраво-червоний колір стає темнішим і насиченішим при збиранні наприкінці осені. Його сіють з початку до кінця літа, оскільки він погано росте за раннього посіву. Період дозрівання – близько 100 днів. Ця морква подається в
салатах, приготовлених на пару, або просто смаженої в маслі-фрі, що посилює карамельний смак.