Кошик
1560 відгуків
Агрі
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0017:00
  • Вівторок
    10:0017:00
  • Середа
    10:0017:00
  • Четвер
    10:0017:00
  • Пʼятниця
    10:0016:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 870-72-67
офіс
+380 (66) 411-06-50
офіс
ТМ Агрі
Сергій, Валерій, Марія
ул. Иорданская, 9 (Лайоша Гавро 9), Київ, Україна
agri.prom.uapolivagri@gmail.com
+380 (68) 870-72-67
+380 (66) 411-06-50

Основний розділ

  • Полив саду та система поливу квітів
    Полив саду та система поливу квітів
    Для багатьох полив саду приносить не тільки задоволення, але і проблеми з переносом і скручуванням довгих шлангів. Система поливу квітів та саду на гідрантах - найкраще рішення для садівника.
    Повна версія статті
  • Захист рослин від бур'янів, заморозків, опіків, методи та засоби захисту рослин
    Захист рослин від бур'янів, заморозків, опіків, методи та засоби захисту рослин
    Наблизився дачний сезон. Всі ми знаємо, що для хорошого врожаю або рясного цвітіння наших улюблених квітів необхідно доглядати за рослинами. Важливо знати, не тільки засоби захисту рослин, але і в які терміни проводяться ті чи інші роботи.
    Повна версія статті
  • Мульча і мульчування
    Мульча і мульчування
    Зараз активно використовується поняття – мульча і мульчувати грунт. Ці поняття можна зустріти на сторінках журналів, присвячених садівництву, почути від досвідчених садівників, ландшафтних дизайнерів або навіть фермерів. Сьогодні в статті ми розберемося, що ж це за «мульча» і для чого вона потрібна.
    Повна версія статті
  • Горшкові рослини. Дренажний фільтр для кімнатних рослин
    Горшкові рослини. Дренажний фільтр для кімнатних рослин
    Для поліпшення умов вирощування кімнатних рослин у горщиках і для оптимізації процедур по догляду за ними ми випустили новий продукт в лінійці Агротекс'Сад - Дренажний фільтр для кімнатних рослин.
    Повна версія статті
  • Укривний матеріал Агротекс
    Укривний матеріал Агротекс
    Щоб домогтися гарних результатів при вирощуванні овочів і фруктів, застосовується безліч різних інструментів і матеріалів, одним з поширених способів є застосування укриттів. Нетканий укривний матеріал Агротекс, створений за технологією спанбонд, вже давно служить відмінною підмогою в овочівництві і рослинництві в західних країнах.
    Повна версія статті
  • Мульчування суниці
    Мульчування суниці
    Мульчування (від англ. mulch — обкладати коріння рослин соломою, гноєм тощо), суцільне чи междурядное покриття грунту мульчею (мульчбумагой, торф'яної крихтою, гноєм-сыпцом, перегноєм, компостами, опалим листям та ін). Застосовується в сільському господарстві при вирощуванні овочевих, плодових, ягідних, декоративних та інших культур. М. знижує витрати праці на міжрядний обробіток посівів і позитивно впливає на умови росту рослин і грунтову родючість: послаблює випаровування вологи з поверхн
    Повна версія статті
  • Сидерати
    Сидерати
    Сидерати – рослини, що вирощуються як органічне добриво. Сидератами можна вважати будь-однорічні рослини, які вирощують для відновлення родючості ґрунту. Сидерати структурують грунт:сипку піщану зміцнюють, роблять більш зв'язковою, а важку, глинистий, навпаки, розпушують, полегшуючи доступ повітря і вологи. Вони знижують кислотність грунту, підвищують активність корисної мікрофлори, збагачують ґрунт органікою, затінюючи поверхню землі, перешкоджають її розтріскування під променями сонця
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner